Palvelukuvaus

JOHTAI OY 2944536-1

    Näin toimimme koronan aikana:

  • Maskit käytössä aina asiakkaan ollessa paikalla
  • Kertakäyttöhansikkaat laitetaan käteen jo ennen ulko-oven avaamista
  • Pölynimuri on suotavaa olla asiakkaan oma
  • Mattojen tamppausta vältellään ja matot mielummin imuroidaan ensin ja viedään
    tuulettumaan
  • Asiakkaan niin toivoessa siistimme yhden huoneen kokonaan valmiiksi jolloin asiakas voi siirtyä sinne muun asunnon ollessa siivottavana
  • Mitä vähemmän ihmisiä kohteessa paikalla siivoushetkellä sen parempi


Toimeksiannot tulevat enimmäkseen puhelimitse, jolloin sovitaan milloin ja minne mennään ja mitä oli tarkoitus tehdä. Asiakkaan toiveet otetaan ajankohtaa valittaessa huomioon ja sovitetaan omaan aikatauluumme.


Kohteeseen mentäessä mukanamme ovat pesuaineet, työvälineet, asiakaskohtaiset ”rätit” ja tarvittaessa imuri. Höyrypesurilla varustaudutaan erityistilanteissa esim. uloste-eritteisissä kohteissa. Mukana kulkee kertakäyttökäsineet, pyyhkeet ja sisäkengät.


Asiakas kohteeseen tultaessa koputetaan tai soitetaan ovikelloa, vaikka olisikin avain annettu. Asiakas kohdataan hymyssä suin esittäytymällä ja työtehtävää kertoen. Keskustelemalla kysellään toiveet ja toivotun työjärjestyksen. Työntekijöillä on kirjallisesti annetut ohjeet työjärjestyksestä, mikäli kohteessa ei ole paikalla ketään.


Tavallisin siivouskohde hoidetaan tässä järjestyksessä: Matot ulos tuulettumaan, imuroidaan, pyyhitään pölyt ylettävyyskorkeudelta, pyyhitään kostealla kosketuspinnat (ovenkahvat, keittiökaapin otepinnat ja pöytätasot) , peilipinnat pyyhitään), tarvittaessa keittiön kaappien ovet otetaan kunnolla pyyhkien kaikki valumajäljet ym ja tiskipöytä puhdistetaan, lattiat pyyhitään/ pestään märäksi/ kosteaksi kastetulla lattiaan tarkoitetulla pyyhkimellä, joka huuhdellaan ajoittain juoksevan hanan alla. Wc tiloja käytetään työvälineiden säilytykseen tänä aikana ja tämä tila jätetään viimeiseksi, puhdistettaen pesuallas, peili, roiskekohdat, oven kosketuskohdat, pytty ja lopuksi lattia. Tämän jälkeen tuodaan matot takaisin paikalleen.


Lisätoiveet asiakkaalta nivelletään sopivasti työjärjestykseen, pitäen aina hyvästä hygieniasta huolen. Tehtäviä voidaan lisätä tai vähentää asiakkaan tahdon ja tarpeen mukaan. Kohteissa käydään sovituin välein ja sovittuun aikaan. Yleisimmät tavat vaihtelevat viikko käynneistä kerran kuussa käynteihin.


Mikäli on edeltäkäsin sovittu kerran kuussa tapahtuvasta palvelusta, jättää työntekijä seuraavasta käynnistä päivä ja kellonaikatiedon. Mikäli tarvetta muutoksiin tulee otetaan yhteyttä Taina Kuninkaalaan 041 484 5046 tai välitetään tieto työntekijän kautta.


Luotettavuus ja hyvätyöhenki on yrityksemme kulmakiviä. Asiakas on se jonka ympärillä” pyörimme” ja toivomme näin iloa ja helpotusta kodin arkeen.


Taina Kuninkaala
Johtai Oy 9.2.2019